:::Night Star Fansub Team - NSFTeam:::
Bemutatkozás

Üdvözlünk téged az NSF Fansub oldalon, mely 2013. júliusában nyílt meg, és azóta foglalkozik manga fordítással. Egyre bővülő körünk több mangát hoz; több szórakozást, fordítást, így érdemes itt maradnod. 

Az oldal kinézetét Minaru készítette.
A Css alap innen való.

 
Menü
01. Főoldal
Frissek, újdonságok...
02. Projektek
Olvasgass kedvedre!
03. A csapat
Az oldal üzemeltetői
04. Tagfelvétel
Csatlakoznál?
05. Elérhetőségeink
Írj nekünk!
06. Mangaolvasló
Online

 

 
Chat

Szépen megkérünk, hogy...

    ... ne káromkodj! Mi sem tesszük.
    ... ne szidd az oldalt! Mi sem szidunk Téged.
    ... ne hirdess! Mi sem hirdetünk Nálad.

 
Cserék

~ Fansubberek ~

 

http://kepkezelo.com/images/ljoq7n048i07cei7pmal.jpg 

 


~ Egyéb oldalak ~

 lionbann2_jpg.jpg

 
 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

Tagfelvétel
 
 
A Night-Star Fansub Team lelkes, hozzáértő tagokra vár! 
Kened-vágod az idegen nyelveket és szeretnél mangát fordítani, de eddig nem találtál szerkesztőt, aki segédkezne neked? 
A képszerkesztőprogramok guruja vagy, minden vágyad a kedvenc mangáid idegennyelvű fejezeteit tisztítani és beszerkeszteni, de eddig nem találtál megfelelő fordítót a munkálatokhoz?
Vagy egészen más indok hozott a Tagfelvételi lapra?
 
Olvasd el az alábbi ismertetőt és, ha megfelelőnek találod magad valamelyikre az alábbi posztok közül ne habozz! Jelentkezz!
 
Feladatok:
 
Fordító: A feladat a meglévő idegennyelvű mangafejezetek szövegének magyarra fordítása és a kész szöveg továbbítása a szerkesztőnek. Kiemelt!
 
Szerkesztő: A feladat a fordítótól kapott szöveg beszerkesztése, tehát az oldalak tisztítása és a magyar szöveg beillesztése a megfelelő helyre, az odaillő méretben és formátumban. Az egyszerűbb szövegbuborékokba való beirkáláson kívül akár egy képre írt szöveggel is összeakadhat a szerkesztő, ami már egy bonyolultabb feladat.
 
Lektor: A feladat a fordító munkájának átolvasása, nyelvtani ellenőrzése és az eredeti (általában angol) szöveggel való egyeztetés.
 
Egyéb tudnivalók:
 
A fordítók és a szerkesztők kétfős csapatokban dolgoznak. Egy csapat minimumja havi egy-két fejezet. A várható kimaradásokat előre jelezni kell! 
Ha nem értesz valamit, ne ijedj meg! Nyugodtan írj nekünk és mi választ nyújtunk kérdéseidre! 
 
Jelentkezés: 
 
Megjött a kedved csatlakozni a csapathoz? Csak annyit kell tenned, hogy az alábbi kérdőívet kitöltve elküldöd nekünk!
 
- Név: <nickneved>
- Kor: <xx év>
- Betölteni kívánt feladatkör: <fordító/szerkesztő/lektor>
- E-mail cím: <valami@valami.valami>
 
Leveledet a következő e-mail címre várjuk: nightstar-team@gportal.hu
Kérdés, probléma esetém is ide írj!
 
-Tagfelvételi táblák-
 
 
 
 
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel f&#251;szerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!